Laboratorium

In het laboratorium verbergen de alchemiste hun duistere geheimen? Niemand durft te kijken. Het enige wat we weten is dat hun onderzoek onze spreuken en troepen krachtiger, beter en sneller maakt!

LaboratoriumHet laboratorium heb je nodig voor het versterken van je troepen. Wanneer je een troep of spreuk upgrade, beginnen de alchemisten met hun taken. Geven ze krachtvoedsel of een spoedcursus met de allernieuwste vechttechnieken? Niemand die weet wat daar allemaal gebeurt..

Het laboratorium is een zeer belangrijk element van je dorp. De alchemisten verbeteren zowel je troepen als je spreuken. Het is aangeraden om zo vroeg mogelijk te beginnen met verbeteren van zowel troepen als spreuken.

Vanaf stadhuis level 3 kan je het eerste en enige laboratorium bouwen dat je in je dorp kan zetten. Je kan hem bouwen voor slechts 25.000 elixir.

Het upgraden van je troepen of spreuken kan enkel gebeuren met elixir. De duistere troepen enkel met duister elixir. Het level waarnaar je je troepen kan upgraden is afhankelijk van je stadhuis. Zoals bij alle gebouwen stijgen de mogelijkheden samen met het level van je stadhuis.

Zoals eerder vermeld is het upgraden van je troepen in het laboratorium zeer belangrijk. Zowel voor je verdediging als voor je aanvallen. Zowel de schade als de levenspunten stijgen en kunnen zo meer en sneller schade aanrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *